Suket Teki - Didi Kempot | Ziee feat. Tofan Live on Izzamedia

Follow Kami juga di Instagram :
https://www.instagram.com/izzamedia_ent/
https://www.instagram.com/elfariziee/
https://www.instagram.com/tofan.phasu...
https://www.instagram.com/ymsyogya/


Job Inquiries:
Sound Engineer, Studio Recording
https://www.instagram.com/ominunglabs/
0822-1918-1116


SUKET TEKI LIRIK

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Ingin kolaborasi atau jadi konttibutor di channel ini? Silahkan email atau kirim pesan ke channel
Yogyakarta

#didikempot
#suketteki
#izzamedia