TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA (LIVE ACOUSTIC COVER BY DYAH NOVIA)

TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA (LIVE ACOUSTIC COVER BY DYAH NOVIA)
TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA (LIVE ACOUSTIC COVER BY DYAH NOVIA)
TAK IKHLASNO - HAPPY ASMARA (LIVE ACOUSTIC COVER BY DYAH NOVIA)

Hai teman-teman, yg request cover lagu Tak Ikhlasno sudah Dyah Novia bawakan dengan versi live cover akustik. Semoga cover dengan versi acoustic cover ini berkenan di hati kalian. Terimakasih

Lirik:

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Yuk Dengerin Musik, bakal ada banyak video cover di channel ini, lagu galau, lagu terbaik indonesia, lagu hits cover versi akustik, cover versi piano, semua lengkap dengan lirik supaya teman-teman semua bisa ikutan karaoke bareng Dengerin Musik

#takikhlasno
#happyasmara
#dyahnovia