NARUTO IN REAL LIFE Wkwkwkw

Apa jadinya kalo kita bener-bener bisa jurus ninja kayak naruto hahaha enak kali yaaa

hello fams ^^ seru ga videonya? ini yang bikin kaka @shiandecore :) tim baru kita~ kita disini seneng banget nonton naruto. makanya kita bikin deh naruto in real life hihihi

music by epidemic sound www.epidemicsound.com

please Subscribe, like, comment and share, karena subscribe, like, comment dari temen2 semua yang memberikan gw energy untuk terus bikin video dan berkarya di Youtube ^^
ALL GLORY TO GOD !!

Thank you for being you
xoxo

www.edhozell.com

For booking and/or business inquiries :
088808311225 ( Laura ) WA only
web.edhozell@gmail.com

*disclaimer : this video may contains part of other video that is uploaded to Youtube therefore it is courtesy of Youtube and as a verified Youtube partner, i am allowed to use part of other video content courtesy of Youtube under derivative, educational and parody work. To learn more about this go to https://www.youtube.com/yt/copyright/