Tanjungmas Ninggal Janji Didi Kempot - Dyah Novia & Tofan ( Disponsori KJ HOTEL Yogyakarta )

Follow Kami juga di Instagram :

PH : https://www.instagram.com/izzamedia_ent/
Guitar : https://www.instagram.com/tofan.phasupaty/
Audio : https://www.instagram.com/ominunglabs/

=============================================
Kunjungi https://kjhoteljogja.com/ untuk booking hotel di jogja dengan harga terjangkau

============================================

Bagi yang mencari kursus berkualitas untuk olah vokal maupun alat musik, bisa langsung hubungi Yovie Music School Yogyakarta

https://www.instagram.com/ymsyogya/

Job Inquiries:
Sound Engineer, Studio Recording
https://www.instagram.com/ominunglabs/
0822-1918-1116

Ingin kolaborasi atau jadi konttibutor di channel ini? Silahkan email atau kirim pesan ke channel
Yogyakarta

===============================================
Lirik

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

#dyahnovia
#tanjungmasninggaljanji
#didikempot