RECREATE MAKEUP SENDIRI PAS REMAJA! Makeup Arab di Chinese?! + Storytime Diselingkuhi

Kali ini aku bikin video “HOW I USED TO DO MY MAKEUP” dan recreate look aku sendiri! Teknik makeup aku memang agak kurang ya dulu, tapi kok pas di recreate jadinya bagus juga ya?! WKWK. Cobain makeup tutorial ini dan tag aku di #TitanTyraMakeup ya biar bisa aku repost di Instagram! Di video ini juga ada sedikit #TitanTellsAll ya, aku cerita tentang masa-masa sering pergi clubbing pas kuliah di Singapore, karena aku baru di selingkuhi oleh cinta pertama dan perlu sering keluar biar gak menyendiri di rumah!

☆ S O C I A L M E D I A
Instagram:
https://instagram.com/titantyra

Titan And Gaius Couple Channel
https://www.youtube.com/channel/UC_4PYaETTJlf3NGZ6qWFdog

Tokopedia By Me Account - Check Out All My Favorite Things!
https://tokopedia.by/titantyra

Facebook:
https://www.facebook.com/Titan-Tyra-1205663879465025/

☆ F A Q
What ARE you?
I’m Chinese-Indonesian from Jakarta, living in both Indonesia and Singapore. I make beauty and lifestyle videos and I upload every weekend. Make sure to subscribe so you never miss any of my silly videos. You don’t have to, though. But just do it because it’s free anyway :D

How old are you?
I’m 24 years young.

What camera, lens, and software do you use?
Vlog camera: Sony A5100 with 16-50mm f3.5-5.6 and Sony RX100 V
Tutorial camera: Sony 6500 with Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS Lens
Mic: Rode VideoMic GO
Edited with Final Cut Pro X.

☆ S P E C I AL T H A N K S
Edited by Patricia:
http://instagram.com/patricia.ticia
bernadet.patricia@gmail.com

☆ S P O N S O R S H I P
This video was sponsored and all opinions are my own honest thoughts.
For Business & PR opportunities, please email: titantyra@gmail.com

☆ M U S I C
Epidemic Sound

#Fanbo2in1produk #FanboCosmetics #FanboLipandEye #FanboLipandCheek